Fórum
Crashpc
Uz dost:D:D:D
Nee tak ja mam doma v pokojicku dva suby Fane colossus 18XB,(nevisi na zdi) nerikam ze mi to nestaci ,ale sem takovy typ cloveka ktery kdyz neco uvidi levnyho tak to koupi.Kdyz sme kupovaly ty dva suby (Fane 18") tak nam bylo naslibovano ze odehrajou v pohode minimalne 50 akci, ale jeden reproduktor nevydrzel hned prvni akci.Takze se projel do prodencu na opravu.Reproduktor se mi vratil opravenej uplne perfektni proste to nema fakt sebemensi chybu.Bylo nam zdeleno ze to nebylo spaleny ale ze civka drhla,nekdo ji pry delal da se rict na koleni.Ikdyz sme kontrolovaly ty reproduktory(vysroubovano z beden) tak do toho reproduktoru proste nevidis.
Ale i tak ty suby byli levny,takze se koupe urcite vyplatila,i kdyby umrel i ten druhej tak se mi vyplati oprava,nedostanu se ani na cena novych reproduktoru.,ale tak novy reproduktor je novy reproduktor.Zase na druhou stranu kam by jsme se to dostali kdyby clovek hned vyhazoval to je co je pouzite nebo s mirnou vadou.
Take sem si rikal ze by nekomu udal radost treba v aute :D proc by ne .Vozit si trofej v aute "no neni to nadhera"