Fórum
To je všechno "jedna paní povídala", já bych potřeboval vidět detaily práce (lepení spideru, kopulky, letování přívodů...) abych mohl říct, jestli to vypadá jako nová membrána a jestli jsme to mohli dělat my. Pokud je měněná, tak se dá odlepit (leda by ji měnil úplný idiot) a pak by teoreticky přicházela v úvahu ta možnost, že se najde u nás nebo jinde reproduktor s poškozeným magnetem a dobrým košem a mebrána se pak vlepí zpátky. Jinak můžu doporučit zkusit to přelaminování, samozřejmě nešetřit ani na epoxidu ani na práci, jinak to nemá cenu vůbec dělat. Pokud jsou dva profily prasklé, tak jsou ostatní naprasklé, litý hliník je křehký a viděl jsem koše, které se přetrhly kompletně. (proto taky nejsem nijak zásadním odpůrcem košů ocelových, které to nikdy neudělají a deformace jdou obvykle narovnat). Na ty Eminence jsem právě odpovídal, není nic jiného, než to, co je tady nahoře. Nečekejte, že někdo odladí všechno, je to zhola nemožné. I kdybych měl udělat jenom všechny kombinace s D220TI+HM25-25, které by mohly připadat v úvahu, tak u toho strávím rok, pak si někdo vzpomene, že by to mohlo být s A9090 a bude to druhý rok, pak že má doma dvě D210TI a bude to třetí rok atd. atd.