Fórum

28.01.2009 12:59
#43543 detail odpovědět

Jestli nás mají rádi nevím, ale vzhledem k tomu, jak o nás sami informují (pouze placená inzerce a k ní bezplatné "novinky", což si všechno musíte udělat sami a ještě to teoreticky můžou neotisknout, když jste si tam podle nich moc fandili), tak bych na to moc nesázel. Nakonec já si dělám z kytaristů a kytarismu prdel furt, tak proč by mne nějací kytaristé na pozicích redaktorů a šéfredaktorů měli šanovat, že :-))) Když už ale dělají píárko i takové zoufalosti, jako je Franklin, tak by se snad mohli trochu chytnout za frňák a všimnout si, co se okolo nich opravdu děje. Já bych asi mohl napsat nějaké oslavné články o RCF, o EAW, o QSC, o Milanovi:-) atd. atd. a pak je tam procpat, ale kurva, KDO JE TADY NOVINÁŘ ??? To MUSÍ být každá zmínka o komkoli buď pro kamaráda a nebo placená ? Anebo si ji musí dotyčný sám dodat a stát ve frontě ostatních, co si sami o sobě napsali články ? Já chápu, že to takhle nějak funguje v tom šoubyznysu, co z nul dělá megahvězdy, ale V NAŠÍ BRANŽI TO TAKHLE NEFUNGUJE. U nás se musí každý vypracovat sám a publicita přijde potom automaticky, asi jako musíte začít nejdřív vyhrávat F1, aby o vás začali psát a ne naopak.