Fórum

26.01.2009 14:12
#43472 detail odpovědět

MADe, levně?? To nemyslíš vážně. Ano, Klindera ojebával svýma tzv. opravama několik generací muzikantů, zvukařů a nakonec i těch světskejch. Hodně z těch lidí potom přešlo k Cimbalovi a potom...už není kam... Kriminalita tohoto druhu téměř sama zmizela.. Hezký postřeh z článku je, že Koruna je směnitelná. VŽDY byla směnitelná za uherák, pívo, boty, sáně, dovolená v Bulharsku...a myslím, že lidem jako klindera to vyhovovalo...tahle výměna...Pošťoural reprák a výdělek směnil za některou z výše uvedených komodit. Když jsem před lety s Klinderou mluvil naposled, tak si stěžoval, jak je náročné přemotat Selenium ST304. Kdo se s tím má za 400 korun dělat. Kit stojí 139CZK vč. DPH. Nechápu časopis, který nám tohle připomíná...jde mi trochu mráz po zádech...přehrávky, testy z marxismu, scénáře na 3 hodinové vystoupení, úplatky babě z agentury, aby mohl člověk hrát v létě u vody a v zimě na horách, k tomu Klindera, kterýmu se válely repráky mezi špinavým nádobím na kuchyňský lince. ANO, přiznávám, také jsem oběť/zákazník Klindery. MADe i já měl ty HF. Staré rány se otevírají...že by se blížil den Zúčtování?