Fórum

michal mishek
23.01.2009 12:25
#43399 detail odpovědět

ECLER: nestandardne poty museli byt v niecom naozaj starom. Eclery mam prejdene skoro vsetky a v lacnejsich Concept a Smac boli bezne Alps-y RS1 ("standard" resp po novom "super slide"), ktore su v 90% lacnejsich dj putov (v najlacnejsich su ich napodobeniny).
V rade Nuo a HAK su tajvanske poty Alpha (3SP nieco - bezec na dvoch kovovych tyckach!) - velmi slusna a trvacna suciastka, ktora je na objednavku dostupna aj u nas.
..a v najlepsich Ecleroch rady Sclat su spickove Alpsy rady K - tam nie je absolutne co riesit.. ..tie sa nemenia, tie sa len cistia.. :-)))

Evo ani drahe AC som nerozoberal.. ..zatial.. :-)

..napada mi, ze jedine exoticke co som zazrel, boli poty od TKD (velmi slusny japonsky vyrobca - na tele potenciometru vacsinou napis KO-ON alebo Dempa Tokyo), ktore boli v starsich Sclatoch na mieste crossfaderu. ..inak vsetko bezna suciastkova zakladna.

Ano, Nuo2 je vyborny pult.. ..dalo by sa pisat o dokonalosti, keby spanielski debili neschovali tlacidlo volby odposluchu za tocitko Fx Send (aux).. ..ale vzdy lepsie ako mat gainy vzadu pri konktoroch - vsak ano.. ;-)

Beyma myslim Ecleru nerobi ziadne reprosustavy - vyraba pre nich akurat menice, resp Ecler ich Beymy odobera. Sustavy Ecler vseobecne nic moc, oblubene su predovsetkym u uzivatelov pre ktorych je max ak. vykon prednejsi nez ostatne parametre. Preto je napriklad stara seria EPC velmi oblubena u slovenskych technakov a drambejzistov.. ..lebo masiruje naozaj vyydatne.. .-)