Fórum

21.01.2009 18:10
#43325 detail odpovědět

Můžu potvrdit, že s Neutriky Speakon i XLR, koupenými u Prodance jsem nikdy problémy neměl a nemám. Jen jednou jsem se nechal zlákat o dvacet korun nižší cenou za "originál Neutrik", koupil jsem je jinde a dopadlo to zatavením kabelového samce do samice na zesilovači tak, že jsem tu zatavenou dvojici musel ven ze zesilovače doslova vysekávat majzlíkem. Takže jsem se upamatoval, které kabely jsem tím osadil, odřízl, zahodil, koupil nové zde a mám klid. Totéž vřele doporučuju udělat ostatním.

Sennheisery MD441U jsou opravdový luxus, ale kdo s nimi někdy pracoval tak jistě potvrdí, že to je "pan mikrofon". Na snímání sborů, nahrávání nebo dokonce overheady neznám nic lepšího. Na overheadech dost snadno převálcují jakýkoliv kondík už tím, jak značně jsou odolné vůči vazbě. Jen ta cena..semtam se dá sehnat ještě černá, na basovém filtru poněkud zjednodušená verze /ale se stejnou vložkou/ označená BlackFire BF541. Chová se zcela stejně, ale byl téměř o polovinu levnější. Z různých zrušených videostudií apod. se dají MD441 sehnat v bezvadném stavu i za čtvrtinu původní ceny.