Fórum
Dobry den Pani
Vsetko dobre v novom roku!! :-)
2Hubert: ..na tej RH stranke to fakt vyzera na eminence PSD2002! :-o ..inak od RH nejake servisaky mam, ale vsetko len zosilovace. V ziadnej RH sustave som sa nehrabal, takze osobna skusenost zidna. Kazdopadne konicke menice su jasne aj z obrazkov - 18sound (tu aj vela uprav robenych pre RH), RCF... ...a dokonca v niektorych vyssich modeloch aj McCauley! :-o ..takze ja myslim ze aj tie drajvre budu solidnejsie a na tej stranke je ta eminenca len ako "ilustracny obrazok". To uz by boli fakt totalne hovada, ak by k spominanym konickym menicom davali takyto odpad! :-)
A&H: Myslim ze vyborna volba. Skoda ze ste zacali az teraz. Akurat pred dvoma mesiacmi som sa konecne rozhybal z kupou dospelejsieho dj pultu z naozajstnym zvukom (najvacsi problem Pio600) a kupil som Ecler Nuo5. Kedy som mal skor taketo cenniky AH, tak by do uvahy urcite silne prichadzala Xone 62jka (hral som na nom a je to vyborny mixer - zial kvoli cene som ho nakoniec nezobral)... ...pripadne by som sa mozno posunul az k 92jke (52tisic je uplne ina cena nez 72) :-) ..skoda..
2Hruza: ..ak by som pri vsetkej skromnosti mohol poznamocku, tak by to do kompletnosti ponuky chcelo este nejaku lacnejsiu firmu na "procesing". Ono medzi behringerom a XTA je velikanska diera (cenova aj kvalitativna), kde je sice so svojou ponukou Rane, ale to je tovar na ktory myslim celkom velke percento zakaznikov povie "toto radsej nie" - trebarz z designovych dovodov - nie kazdemu ten pristup a filozofia Rane-u sedi.. ..aj ked ja osobne proti nej nic nemam.
Myslim ze taky DBX by ponuku Prodance dobre doplnil ;-)