Fórum
Přeji všem pohodový konec roku. A mám pro vás takový malý oříšek... :-)
Přemýšlím o sestavě pro ozvučení rockové kapely... pro cca 200-300 lidí max. jak venku tak vnitřky.
1.) EAW - JFX560i 1x na stranu v biampu dělané basy (3x na stranu bedna - basreflex s 18tkou RCF), processing UX8800.
2.) NEXO - PS15 1x na stranu dělané basy (3x na stranu bedna - basreflex s 18tkou RCF), processing TDcontroller.
3.) RCF - TT25A 1x na stranu dělané basy (3x na stranu bedna - basreflex s 18tkou RCF).
JFX5xxi jsem slyšel ale ne s UX8800, zvuk paráda.
TT25A jsem taky slyšel na x akcích, hodně dobrý, ale na jedné akci se mi zdálo, že jeli asi za svoje možnosti (asi pak problém zvukaře). PS15 jsem taky slyšel s TDcontrollerem a zvuk bez výhrad.
Jde mi o to, že nemám zkušenost, který z těch typů prostě zahraje víc a pokud možno co nejmíň zkresleně v plném výkonu. To jsem si nikde nemohl ověřit. Máte někdo zkušenosti, porovnávali jste ? Vím, že zde v minulosti Kaligula psal svůj verdikt mezi TT25A a JXF5xxi, všechny články v historii ohledně JXF5xxi a TT25A jsem přečetl, ale i přesto se ptám na konkrétnější názor. Pár lidí mě řeklo že PS15 zahraje víc jak JXF5xxi v biampu, cože se mi nezdá....
Já osobně bych se chtěl přiklonit k JFX (ne kvůli tomu, že je prodává PRODANCE), ale z důvodů možnosti rozšíření PA v budoucnu třeba o KF650 ... ale to moc předbíhám.
Předem vám všem děkuji za názory a přeji s předstihem krásný nový rok 2009 plný pěkných zážitků při zvučení a nejen při něm ;-)