Fórum
Petr H: Ano jedná se o Amphenol typ MP41-150pin-vývodkaPG36 , který se dělá ve verzi dostačující na 48ku párák. Já na něj dodavatele mám, cena je astronomická cca 250Eur za jeden kus, bez pinů. jedna sestava by vyšla na hodně přes 10tis kč.
K té krizi, žádný převrat nehrozí, svět se totiž převrací všemi směry, jen ty dluhy zůstanou:-).
Uměle vytvořená finančně/bankovní krize , je jedna z mnoha bitev 3.sv. války. Sníží se poptávka po čínských šmejdech všech značek, vyhází se konečně spousta nepotřebného managementu,auditorů,kontrolorů,atd, z evropských a amerických továren, s velkou slávou se pak začnou vyrábět (doufám) , zase nějaké výrobky v původních továrnách. Na co asiati šáhli to pok...li.
Dost se tím zkrouhne Čína, která je závislá na exportu a teď se drobátko vykla z kontroly.Rusko ,závislé na vývozu surovin, taky nebude bohatnout, protože ceny jdou dolů, totéž se týká arabského světa. No a lidi v Evropě a Americe si snad uvědomí,že plýtvat ,žít na dluh ,se nedá donekonečna a ,že je potřeba žádat v krámu rychlovarnou konvici ,která vydrží alespoń pár let a nezapálí dům.
To ještě není Silvestra,nic jsem nepil:-).