Fórum

28.12.2008 14:13
#42512 detail odpovědět

To HUBERT a okolo MikeSound: jsem jen blbej muzikant a pořadatel a jsem tu úplně poprvé. Taky jsem měl poprvé na akci onoho nadšence z Letohradu s červeným aparátem, kterýho si tu bereš slušně do huby. Víš ono se ukáže ... jak řekl jeden moooc moudrej člověk \\\"do roka a do dne\\\" kámo. Firmy, jako je PRODANCE a další čekají těžké roky a kdybych si mohl vsadit, tak tu za rok už nebudete ... ale červený bedny u nás na východě čech (nehledej, to je pro tebe už chudá zaostalá ásie - žerem tady z podlahy, sereme na dvorek a máme 110 voltů v síti ty blbečku) budou jezdit dál. Ne že by to byla nějaká kvalita, ze které si sedneš na prdel, ale je to přesně to, co potřebuje pořadatel na běžné akci, kterých bude i nadále dost. Objednat slušnej zvuk za slušnou cenu a o nic se dál nestarat. Zato větších akcí (taky jich pár dělám) bude ubývat a hlavně budou snižovat rozpočty (už teď nám ubývají sponzoři) a hledat levnější zvuky ... a zvukaři přestanou kupovat páč jim to nikdo nezaplatí ... do roka a do dne kámo ! :-)