Fórum

26.12.2008 13:02
#42472 detail odpovědět

2 Benny: ta druhá parta byli Post-it, zrovna jsem si tohle martyrium zopakoval 23. na společném vánočním koncertě v Akropoli. Jestli se nemýlím, tak ten event o kterém píšeš byl v hangáru (teda pardon, "zodolněném stání") na RfP? Díky za skvělou spolupráci, výborně to tenkrát klaplo (a ten pohled, jak to poguje od pultu až k podiu, a když jsem se ohlédl, tak stejně daleko i za mnou, ten stál zato)! A ti Dark Gamballe předtím Vám taky hráli skvěle... super žes napsal, zase si můžu přiřadit jeden nick ke konkrétní tváři.

2 Lojza K. - ano, u XTA "čtyřkové" řady jde v podstatě plynule "točit" fází na každém výstupu. Moc se omlouvám, když jsem na ni psal test pro Music Store, tuhle funkci jsem přehlédl a upozornil mně na to až Petr V.

2 Petr V. DRAWMERY MX néé! Neříkám, že to nefunguje, použitelné to rozhodně je, ale možnosti ovládání jsou chudičké! Srovnávat s RANE se dají až DS201 a DL241, tam pak už je to o osobních preferencích a požadavku "riderovosti", ale MXka jsou rozhodně horší než RANE.

2 JKL: Tak ty už ho máš, pacholku! ZÁÁVIIIIST!!!:-D

4 All a především celý Prodance team: doufám, že jéža byl uznalý a přinesl, a především hodně štěstí a zdraví a úspěšný nový rock 2009 přeje MAD!

jééé kontrolní kód QSC DL!