Fórum

22.12.2008 23:00
#42400 detail odpovědět

Pro pana Huberta: Zdravím, jsem majitel těch stránek které jste celé prostudoval, nemám pocit, že bych přesvědčoval kohokoli o tom, že je moje zařízení zlaté a nejlepší, o tom tam není nikde ani zmínka, nemám u popisů zařízení v závorkách udáváno že jsou to podstatě kopie toho a toho. Co se týče červené barvy aparátu, zatím jsem se nesetkal ze strany pořadatelů z žádnou negativní reakcí, a pokud se to někomu nebude líbit, tak si mně prostě neobjedná. Při poslední přestavbě aparátu jsem uvažoval o tom, že ho udělám jaksi standardní (černý), ptal se na to i lidí, kamarádů z různých kapel i pořadatelů akcí a bylo mi řečeno ať to nechám v červený, že je to moje image, tak je to červené stále a asi už bude na pořád. Nikde na podiu nevěším žádné banery a na monitorech nemám své logo ani adresu stránek, prostě červený aparát je asi jediný v republice, jak mi to říkají třeba trutnovští Benjaming Band.
O přestavbě ŽUKa na pořádnou dodávku jsem nepřemýšlel, ale 1203jku tu jsem měl a né jednu :-)
Pokud chcete váš baner s odkazem na mých stránkách, tak to není problém, to mi dá asi 2 minuty práce.
Celé firmě PRODANCE , všem čitatelům a přispěvovatelům tohoto fóra přeji pohodové zakončení roku 2008, mnoho spokojených zákazníků, spoustu zajímavých akcí a aby se nám všem ta přicházející krize v roce 2009 zdaleka vyhnula.
S pozdravem Jaroslav Mikyska, Letohrad.