Fórum
Zdravím Prodance, do tohoto fóra píšu poprvé, jelikož od Vás nakupuji pouze komponenty na své rudé boxy, jako jsou konektorové misky, madla, rohy a konektory a neměl jsem s nimi zatím žádný problém. Většinou se tu řeší vskutku neřešitelné problémy, jako např. závady na síťových vypínačích u zesilovačů od firmy která dělá nejspolehlivější zesilovače na světě, dále vyhořaté kmitky výškových reproduktorů, odlepené kopulky basáků, překmitané přívody atd. atd. No prostě pro zvukaře opravdu neřešitelné problémy. Nejde mi do hlavy proč se to řeší přes toto fórum, proč ti občané nenapíšou rovnou na servis? Mně to tady pak připadá jako když je s těmi nejlepšími výrobky co jsou na trhu k dostání stále něco v nepořádku.. Ale nechci tady nikoho prudit, je to jen můj osobní názor.
To Kocík: Ahoj, já nikdy Virtualizer neměl, a T.C. taky ne, to si asi pleteš s jiným zvukařem. :-) Od samého začátku jsem měl Alesis Mikroverb, potom Quadraverb a teprve nedávno jsem koupil 2 Lexikony. Cross jsem měl zpočátku od Fišera dvou-pásmo, který byl návrh pana Pavla Dudka, známého zesilovačového experta. Potom jsem měl asi ¾ roku behringra, u něj mně trošku zarazila nějaká zajímavá vada, nebo jestli to byl úmysl upozornit zvukaře na zareagování limitéru, zkrátka při prvním zareagování limitéru nastala kratičká chvilka ticha, ale jinak byl v poho, pak jsem přešel na dbx Driverack PA z důvodu aktivního dělení všech pásem a hlavně pro možnost uložení nastavení pro všechny moje kombinace PA systémů.
Jelikož se sem celé moje slohové cvičení nevejde, tak musím pokračovat dalším příspěvkem výše.