Fórum

21.12.2008 16:29
#42371 detail odpovědět

A teď asi rovnou naseru hromadu lidí - dal jsem si tu práci a prolezl ty stránky skoro celé. Možná je autor stránek a beden zneuznaný venkovský genius a třímatel pochodně kultury tam někde daleko, daleko, až za Hradcem Králové, ale v životě jsem neviděl nic trapnějšího, než hromady řvavě rudooranžových beden v gotickém nebo barokním kostele, u folklorního souboru v krojích a vlastně vůbec nikde. VŠICHNI výrobci beden na celém světě mají dost vkusu a sebekritiky aby věděli, že kvůli jejich krabicím tam nikdo nechodí a že nápadné a pozornost na sebe poutající bedny jsou drzost. Všichni, od nejdražších po nejlevnější, od nejprestižnějších po noname. Neví to akorát pan Mikyska z Letohradu se svým domorobo. A to říkám jako člověk, který těch beden i vlastnoručně vyrobil víc. Trochu pokory by neškodilo ani těm malým a nejmenším :-) Jinak doznávám, že mne irituje i to, jak ostentativně si nakupuje všechno možné odkudkoli, počínaje naprostým sajrajtem až po přijatelné věci a snad jediné místo, kde nikdy na nic použitelného asi nenarazil, jsme my. Je to přinejmenším podivné a mimo jakoukoli pravděpodobnost, až tak hrozně špatní ve všem prostě být nemůžeme. Tedy chyba je asi někde jinde.