Fórum
Ahojte chalani je velikansky roziel medzi koncakmi za 10 000 A ZA 35 000 a vissie. ked si kupite koncak za desat tak jeho cisla a tabulkove hodnoty mozu sa velmi priblizovat tomu koncaku co stoji 35tis ale su to len vymysly.
zacinal som niekedy z koncakmi DAP paladinium 2000 paani aky som bol macher 2x1000w casom sa zarobilo a predal som hrackarske repraky a basaky a kupili sme poriadne basy od jednej znamej a uspesnej firmy. a vetej chvilke si clovek uvedomi preco mu to nehra tak ako na vystave ...a preco tie koncaky cely cas su v klipoch sak maju 1kw na kanal a preco vychilka basovych reproduktorov je taka velka sak ani to poriadne nehra. nuz ked prisl prisliel koncak QSC rmx 5050 tak vtedy odrazu to zacalo cele hrat dokonca vychylka reprakov sa znizila a zacalo to cele hrat odrazu to malo aj farbu zvuku a je to velmi prijemne. takze urcite koncak za 10tis su dubre pre tych co nemaju kvalitne repra alebo hravaju dedinske diskoteky kde kazdemu ide iba o co najvissie volume a vsedci sa tam idu s jedinym umyslom sa ozrat. Kto ma trochu zaujem aj o kvalitu a pekny zazitok z hrania vlastneho PA pochopi to ze treba investovat. a pri tychto strojoch je cena preto vyslia lebo urcite su kvalitnejsie mnohonasobne spolahlivejsie a vydrzia uriite vecie zatazenie ako nejaky cinak pri ktorom konstrukteri neuvazovali nad vecami ktore pri tychto drahych koncakoch su samozrejmostou. a kto raz bude jazdit na mercedese a bude mat nato nekupi si uz nikdy warburga :)