Fórum

27.11.2008 16:59
#41890 detail odpovědět

JKL: Soudruh Lenin říkal: "Učit se, učit se a ..." a sakra, to třetí jsem zapomněl!...

Ty klasické Neutriky tak nějak mizí z prodeje, doufejme, že tlak zákazníků nenechá jejich výrobu vyhnít. Zrovna včera jsme dost dlouho v Brně lovili v šupleti úhlový monojack.

QSA 1200 jsem nedávno servisoval, klasická koncepce AB, která se dá jakž takž pravit. Rovnou jsem repasoval oba kanály, aby se to zas v krátké době nevracelo na opravu, docela blbě se to rozebírá a skládá. Naštěstí to majiteli plamenem zatím nikdy nehořelo, jen ty Boucheroty uvnitř byly na uhel... ale člověk nikdy neví, jako v té reklamě na Orbit: "Co néni, može byt!".

T-Amp bych neopravoval ani za zlaté prase, jednou jsem ho otevřel, viděl ten vnitřek - stačilo a radši jsem ho zas rychle zavřel, ať si ho majitel pěkně nechá opravit tam, kde ho koupil!

Martine, radši T-Amp nenechávejte ani na ty odposlechy, jednou i tam budete mít zajisté slušná repra, tak si je nenechte zas zbytečně zničit i kdyby jste se toho zesu měli zbavit pod cenou. Vsadím se, že větší držák bude libovolné QSC koupené třeba zde v bazaru, většinou se ho lidi zbavují jen kvůli váze, ne kvůli poruchovosti.