Fórum
mira, George: vyzkoušel jsem, že poslední FW 6.29 tuhle chybu neodstraní. Oproti 6.27 a starším se asi mění pohled na mute - ten se stává jakoby součástí presetu. Když totiž ve 6.29 zamutuješ, zmizí ti na displeji jméno presetu, jako když změníš parametr. Mám vyzkoušeno, že mutování přestane fungovat po natažení jakéhokoliv presetu. Pomůže restart. Už mě s těma chybama pomalu začínají srát. Taky nemám úplně jasno, jak je to s těmi mikrofoními vstupy. Píšou, že úroveň se přepíná na zadním panelu (kde nic není), nebo v software (tam taky nic nevidím). Jen tam přibyl grafický trimr na mikro gain, který má vliv vstupní úroveň. Na nějaké přepínání jsem nenarazil. Taky jsme tu kdysi probírali indikaci na panelu. Ta se chová podle mě taky divně. Chápu logiku, že v případě bypasovaných kompresorů je poslední ledka digitální nula (+18dBU) a v případě zapnutých kompresorů jejich treshold. Na vstupech to tak nefunguje vůbec (jsou vztaženy pořád k +18 dBU bez ohledu na nastavení kompresoru) a na výstupech to "tak nějak funguje", ale podle mě se zařazeným kompresorem ukazují moc. Zkuste nastavit treshold na "0" a uvidíte, že červená na displeji svítí daleko dřív, než nula na indikátoru ve vizualizačním SW v live režimu. Fakt je nutný, aby ve verzi 29 byly takhle stupidní chyby ? Přitom zvuk docela slušnej, ale tímhle hrozně ztrácí reputaci.