Fórum

Mira
23.11.2008 18:35
#41758 detail odpovědět

Teď jsem asi 2 dny seděl a experimentoval se Sabinou NAV 480 zapojenou na věž v pokoji. Každý den jsem ji přivedl do stavu že šla zamutovat jen přes vstupy, ale z výstupů ne i když ledky ukazovaly stav mute, všechno hrálo dál. Když jsem zapojil do vstupu přímo mikrofon ať už klasický drát nebo vysílačku, zvuk se mi zdál nepřirozený a zkreslený. Ale na výstup z noťasu to hrálo skvěle. A co mě přivedlo téměř k zoufalství bylo naprosto nefunkční FBX. Vazba několik vteřin a nic. Zkoušel jsem instalovat různé verze softu, ale nic. FBX začalo fungovat až když jsem mikrofon připojil přes malý mix a fungovalo skvěle, nehledě k tomu, že zvuk mikrofonu byl nezkreslený a čistý. Není to divný, když předtím při zapojení přímo do Sabiny bylo vše jinak?
Napadlo mě podívat se na stránky Sabine a našel jsem tam nový firmware s tímto popisem: This version fixes security lock functions, fixes slave unit mute recall functions, and fixes possible low level distortion on units with mic preamps.
Anglicky moc neumím, ale připadá mi to jako řešení mého problému, ale nemám odvahu se do toho pustit, ptž při nefunkčnosti firmware nevím jestli bych zvládl downgrade fw.
Jestli jste dočetli až sem, co vy na to?

Díky Mira