Fórum
Jo, já po nich nechci žádné zázraky, jenom normální práci. Výsledek je ten, že mne nesnášejí a práce stejně nikde. Ono když jednou tvrdíte, že to nejde a že by to byl STRÁÁÁÁŠNÝ OPRUZ, tak to přece nemůžete druhý den jen tak beze slova předat udělané. Musíte ten opruz vyrobit, čím větší a delší, tím líp. Stejná situace je v samotném základu našeho systému velkoobchodních cen, tzv. bonusech. z toho se podařilo kanceláři udělat takový strašný průser, že bych se tam bál sedět a čekat, kdy přiletí do okna první molotov. Oni prostě NEDOKÁŽOU včas spočítat (včas je v tomto případě v řádu mnoha dnů), za kolik si kdo nakoupil a kolik tedy má u nás dostat peněz zpátky. Já VÍM, že při každém zmáčknutí klávesy ta moje stará 386 s Melissou provede během vteřiny mnohem víc výpočtů, než je pro tohle všechno za měsíc potřeba, ale tím moje možnosti končí. Nedělá v této oblasti totiž u nás ani pro nás žádný pan Rife a tak už jsem musel navrhovat i to, že to dáme počítat ručně nějaké důchodkyni domů, že to určitě stihne i tužkou na papíře, pokud jí ty papíry s natištěnými čísílky dodáme.