Fórum
kubo 22.05.2008 15:06:12 dobry den, ma tu niekto skusenosti s martin audio blackline seriou? hlavne s F15? Druha moja otazka je prozaicka - rozpocet cca 160 000 Kč, ozvučenie na voľnom priestranstve pre cca 200-300 ľudí... hlavne jazz... ake bedne by ste za tuto sumu doporucili. (aj so zosilnovacmi, alebo aktiv) eaw sa mi zatial najviac pacili, ale su tak trochu cez rozpocet - fr seriu som ete nepocul... dakujem Kubo, mne mrzí, že jsem Ti nemohl vyhovět v té žádosti o předevedení sestavy NT u Vás. Kdyby to šlo nějak jednoduše zařídit, tak bych to udělal, ale prostě je nemáme jako demo sestavu na skladě a ani teď nejde si je vypůjčit v tomto počtu u zákazníků. Myslím, že jsem to psal jasně, ale ty jsi reagoval vždycky spíš na ty věci okolo. Skutečně jsou Tvoje příspěvky našlapané reklamou hlavně na zboží od Intonu, to je velmi dobře vidět, když si je někdo nechá vyhledat. Abys to udělal aspoň Ty sám a snažil se nehledat chyby jen u nás, tak jsem Ti sem zkopíroval Tvůj vůbec první příspěvek. Je starý jen 5 měsíců a ptáš se v něm na věc, které jsi tady pak dělal trvale reklamu. Možná je pro Tebe pár měsíců ohromný časový úsek, ale pro nás, co v tom jedeme desetiletí, opravdu není. FBT ještě ani nemáš a kopeš tady za něj jako kdybys ho vyvíjel. Chce to trochu soudnosti a slušnosti nejen vyžadovat, ale taky projevovat. Jak říkám, bylo pro mne velmi nepříjemné Ti nemoci vyhovět a možná jsem kvůli tomu byl zbytečně příkrý, ale zkus se i na svoje vystupování podívat mýma očima.