Fórum
tak ma velmi mrzi tie neustale mylne interpretacie pana Huberta co sa mojich prispevkov tyka... dovolte aby som vysvetlil. FBT modus na svetlo vytahujem nie koli tomu, ze by som ho snad predaval, alebo nejako extra FBT ako znacku preferoval, ale len z jednoducheho dovodu - nepocul som lepsi LA za tie peniaze! jednoduche - proste nema konkurenta - tj. hodnotim to, co mam vyskusane! tiez som napisal, ze som pocul aj dB aj JBL a nebol som s ich zvukom vobec spokojny! tiez som napisal, ze som pocul EAW a bol som naopak velmi spokojny... ale to uz pan Hubert nevidi, ze? Ak teda tu nemozem napisat moj nazor na model ktory sa mi velmi pozdava tak to tu rovno mozem prestat obchendovat... mimochodom, uznavam, ze som sa nespravne vyjadril.. FBT urcite nepatri medi riderove aparaty, ani raz som ho v rideri nevidel... Zial, ja som ani EAW nevidel casto, pozrel som teraz 6 riderov a EAW sa tam vyskytlo 2x a to ako odposluchy. Je to mozno aj zanrom na ktory sa takmer vyhradne zameriavam, neviem... ale je to tak... za to Martin audio a meyer su v kazdom... To len hovorim ciste fakty, prepacte ak som sa nimi niekoho osobne dotkol. Mimochodom ak sa vam zda, ze vytrvalo propagujem jednu znacku, tak ste skutocne na omyle, proste radim, to s cim mam pozitivne skusenosti... napriklad lepsie ako z rcf TT.... prepacte za tu drzost