Fórum

29.10.2008 10:36
#41073 detail odpovědět

Chlapci, nejste opravdu paranoidní? Doporučuji Vám, až přijdete do Prodance osobně - nechte se provést skladovými prostory, aby jste získali určitou představu, v jakých objemech Prodance prodává, a pak se rozhlédněte po tom "zavaleném" servisu, kde 4 šikovní pánové řeší nejen záruční, ale také (především) pozáruční opravy. Možná vám dojde, že vzhledem k množství prodaného zboží je poměr opravovaných věcí zatraceně nízký. Klidně mně můžete obvinit, že "Dušák zase kope za Prodance" - v podobném případě bych kopal za kohokoliv. Je zvláštní a řekl bych typicky české, jak se každý snaží za vším hned najít nějakou špatnost. To je správné v případě českých politiků a jiných prokazatelných gaunerů, ale přistupovat takto ke všemu v životě musí být frustrující - připomíná mi to onoho pána, který vedl svou nevěstu k oltáři a přitom chmurně uvažoval o tom, co ho bude stát rozvod. :-)

Zrovna tak mi připadají zcestné úvahy o tom, který aparát je "riderovější" - kterýkoli z těch 10 TOP bude hrát dobře a jistě jej zkousnou i ti, kteří ho v rideru neměli, s vyjímkou těch. kteří si to vymínili (už jsem viděl i požadavek NO SOUNDCRAFT desk, NO CLAIR BROS F.O.H nebo NO BSS EQ's!!!, ten poslední byl o to pikantnější, že kapela si s sebou nakonec přivezla kompletní monitorový systém a v něm ekvalizéry BSS FCS960 - monitorový zvukař nad riderem jenom vrtěl hlavou). Nejkomičtější jsou potom podobné úvahy od lidí, kteří sami hrají na "selfmade system" a nehrozí jim zvučení žádných cizích hvězd.