Fórum
Tak ono asi není vždycky jasné, na který příspěvek reaguji, ani se nesnažím to přesně rozlišovat, doufám, že si to čtenáři dokážou přebrat a i kdyby ne, tak třeba vznikne nějaké nové a krásné spojení, setkání deštníku a psacího stroje na operačním stole nebo jak se tomu říká :-) Co takhle namísto mne zkusit věcně odpovídat na nějaké technické dotazy, to by nešlo ? Anebo by to byla nedovolená podpora konkurence a diskutovat se tady může jenom o mých špatných moresech ? Já od začátku říkám a asi mi nikdo ani nebude zkoušet vyvracet, že jestli TADY někdo chce mít nějakou váhu a autoritu a chce, aby jeho slovo platilo, tak musí napsat desítky až stovky naprosto nezištných a značkově neutrálních, kvalitních rad, odpovědí na obecné dotazy atd. Kdokoli se jenom pokusí se tady se mnou vytrvale handrkovat anebo sem chodit propagovat konkurenci, případně mi dělat nějaká morální kázání, tak z principu nemůže uspět. Je velmi snadné si vyhledat příspěvky a ani měnění nicku nepomůže, protože ojedinělé výkřiky prostě odnese proud. Toto je důvod, proč se o tohle forum starám, tady dlouhodobě platí jenom práce, ne kecy. V těch bych asi taky nebyl tak docela neúspěšný, ale přece jenom, konkurence by byla větší :-)