Fórum

21.10.2008 01:42
#40889 detail odpovědět

No tak já jsem zase překvapený tou reakcí na moje reakce. Nakoupil jsem toho za život opravdu hodně, pro sebe i pro firmu a nepamatuju se, že bych si to chtěl nejdřív vyzkoušet jinde, než maximálně na výstavě nebo v obchodě. Pak už následoval nákup (anebo jsem to prostě zavrhnul a hledal jinou věc) a pokud jsem byl spokojený, tak další nákupy. Ano, jsou i jiné způsoby, až po exkurze lidí zodpovědných za utrácení cizích peněz do různých zajímavých destinací na druhém konci světa, ale nějak jsme to zatím neprovozovali a já to zavádět nebudu, což neznamená, že se třeba nebude chtít někomu jinému. Opakuju znova, že je to způsob propagace, který má svoje náklady a ty náklady samozřejmě nese zákazník, ať už přímo anebo nepřímo, já dávám přednost prodeji zboží, ne prodeji nákladů na jeho propagaci. To bych se potom musel zamýšlet třeba nad tím, jestli nemáme raději dávat dvacet stránek inzerátů do Muzikusu jako Warwick anebo si založit nějakou mírně, ale pravidelně dotovanou Semtex ligu začátečnických kapel a DJ´s, kteří by nás chválili, kudy by chodili a občas by třeba někdo z nich i někam prorazil. Jestli budou bedny na skladě a jestli se Milanovi bude chtít, tak třeba k porovnání dojde, ale já to za samozřejmý standard nepokládám, už proto, že ho prostě fyzicky nejsme schopní zajistit vždycky (důvody jsem vysvětlil).