Fórum

20.10.2008 19:58
#40879 detail odpovědět

To je trochu jiná věc a já jsem naopak ten, který neustále říká, že všechno musíme mít vybalené, vyzkoušené a schopné zapůjčení k seznámení se nad rámec toho, co jde udělat v krámě. Tam si "testování" organizuje sám zákazník a jestli se spoléhá na vlastní paměť anebo si to pustí někde vedle něčeho jiného, je čistě jeho věc a pokud si sám dovolí jakkoli zvýhodnit jeden výrobek, tak škodí jenom sám sobě. Oktávku asi ledaskde rádi půjčí, aby se jí vůbec zbavili, ale nikomu domů nepřijede najednou pět luxusních limuzín, jenom aby si případně jednu z nich po povození vybral ani nikomu nenamontují několik kondenzačních kotlů jenom proto, že si asi jeden z nich do baráku nakonec koupí. Odvézt někam bedny v ceně půl milionu korun, vybalit je, zapojit, hrát na ně, zabalit, odvézt a dát do bazaru jako jeté, je sakra drahá sranda a nedá se provozovat při každém pokusu něco prodat. Mne už otravovali lidi i tím, že by si u nás půjčili reproduktory, doma by si je dali do beden, nějakou dobu by na ně hráli a pak by se rozhodovali, jestli si je koupí u nás nebo někde jinde anebo vůbec (nedělám si legraci, skutečně takhle byly postavené možnosti).