Fórum
Ne digitál to není, ale normální H. Nic v jejich papírech ani nenaznačuje, že by měl mít ten zesilovač nějaké extra vlastnosti, bednu samotnou neznám (tj. neměl jsem možnost se v ní hrabat) a metrák váží proto, že je obrovská. Všechny podobné věci váží zhruba stejně, dokonce i ty dvě NTS22 se svými "digitály", QSC s 2x15" atd. atd. Mám skutečně dojem, že to vidíš nějakým divným růžovým sklíčkem a dvakrát slepé poslechové testy by sice byly pro odstraňování předsudků potřeba, ale nikdo je nebude kvůli podobnému obchodu, kde stejně hrozí, že je předem vybráno, ani zkoušet organizovat, je to trochu náročnější, než si jenom pustit bedny. 4kW a 1300W je sakra veliký rozdíl, zrovna tak je velký skok mezi dvěma a čtyřmi 4" cívkami, tuhost 12" membrán je při podobném provedení nesrovnatelná s 18" atd. Prostě kdyby se těch 4x12" se 4kW jmenovalo Meyersound, tak bych stáhnul ocas mezi nohy a potichu bych se smířil s tím, že konkurence nešla cestou nejmenšího odporu a nákladů, 2x18" ve velké předovce a tak nemám žádné argumenty, mimo nějakých pocitů (a ty by mi nikdo nevěřil).