Fórum

19.10.2008 23:47
#40844 detail odpovědět

Tak páni, naše o.z. práve dostalo slušný grant na techniku (v našom prípade reprosústavy) takže sme začali pátrať a hneď na začiatku sme si povedali, že pôjdeme po tom najlepšom... teraz máme martin audio blackline F15, výborná bedna, ale nechávame si ich ako monitory no a práve som sa vrátil zo zahraničia kde som úplne náhodou zašiel na koncert a ono tam hrali EAW NT 59 spolu s 2xNT sub! Úžasný zvuk!!!! V cene cca 19 000 euro velmi, velmi podarený! Môžem len pochváliť, veľmi sme zvažovali, že onedlho navštívime prodance. Teraz som ale zostal dosť na pochybách pretože som mal možnosť otestovať niečo geniálne, akurát trochu drahšie. Jednalo sa o Meyer sound sub 650 - P a vrchy UPQ 1P. Jedným slovom famóze... myslím, že majú od EAW navrch hlavne v dynamike a zdajú sa mi byť ešte neutrálnejšie. Aj keď musím priznať, že reprodukovaná muzika z EAW znela možno príjemnejšie, ale na live... aj keď stoja cca o 2000 euro viac, možno by sme boli ochotní priplatiť... Máte niekto s týmito sústavami skúsenosti. (je to hlavne do našeho klubu, pre 300 ľudí - jazz, funk, jazzrock, blues, divadlo, kabaret a pod....) www.barmuseum.sk dajte vediet...