Fórum
Poptávka je hlavně po trafech se schopností přenést linku jako linku, tedy 1:1 a několik voltů bez zkreslení v procentech, takové DIboxy na trhu moc nejsou a když, tak jsou neúměrně drahé. Přenos s útlumem, pro zapojení linky nebo nástroje do mikrofonního vstupu, nevyžaduje tak nekompromisní trafa a proto jsou i finální výrobky levnější, například Tapco pasiv je docela slušné i za poměrně velmi malé peníze, takže není poptávka po lepších. Máme ještě Neutriky NTM4, 1:4 a samozřejmě existují i teslácká vajíčka s podobnými poměry, nějaké dvoukanálové DIboxy jsem s nimi nechal vyrobit a myslím, že to v podstatě stačí. Já neříkám, že je Radial předražený, je jenom pro spoustu lidí moc drahý a nerekrutují se jenom z nízkopříjmových, někomu se to prostě příčí, platit v podstatě jenom za obalení cizího trafa vlastní krabicí s reklamou. Mně na nějakém imidži nesejde, takže jsem vykuchal DI20, nacpal tam dvě vejce, elektroniku jsem dal někomu, kdo ji měl v háji a mám takový "pracovní" DIbox minimálních rozměrů, ceny, dvoukanálový, linkový, pro případy, že mi tady něco zlobí při galvanickém spojení s Clio nebo Melissou. Kdybych chtěl technicky lepší, tak si vezmu jeden náš se dvěma QSC/Jenseny nebo Rane, možná bych si sem vzal i nějaký drahý Radial, kdybych mu tím chtěl dělat reklamu :-)))