Fórum
DIbox je označení pro velmi širokou skupinu výrobků, některé z nich nemají vůbec nic společného s jínými, ani kvalitou, ani funkčním principem. Pokud chci něco z této skupiny použít, tak buď potřebuju mít plný kufřík různých na vyzkoušení, anebo aspoň nějaký velmi dobrý (automaticky bude drahý) anebo musím vědět, jaké jsou požadavky (co propojuju s čím, parametry vstupu i výstupu, kabel) a podle nich vybrat z těch levnějších. Zastavil jsem se cestou z Muziky v Ocelářské, protože jsem byl zvědavý, jaká skvělá akce tam místo normální účasti na výstavě probíhá a chtěl jsem vidět konečně otevřené DJ/PA oddělení, jediné pro mne zajímavé věci tam byly právě ty ART a dbx DIboxy, tak jsem si po jednom koupil. ART stojí stále stejně za prd, je to stěží Behringer, trafo zkresluje jakýkoli signál (dobrá trafa jenom silné), db10 má tráfko lepší, dokonce trochu stíněné, ale bohužel nikoli linkové, což jasi nikdo nikam srozumitelně nenapsal, takže poloha 0dB je vlastně -23dB a pak to jde ještě o dalších 40dB dolů. Myslím, že to nasere hodně lidí (těch s ušima), ostatní to budou přebuzovat, navíc bedna je na jednokanál neuvěřitelně obrovská a nešikovná. Pasivní Tapco udělá skoro stejnou práci za míň peněz a prostoru.