Fórum

30.09.2008 16:59
#40307 detail odpovědět

Výstava

zašel jsem si tam v pátek kolem druhé, bylo příjemné sluníčko, žádné horko, prostě tak akorát.

Co jsem ihned ocenil oproti huvelu - víc prostoru, nemusel jsem se tolik mačkat a uhýbat a točený Staropramen nahoře neměl chybu.

Prošel jsem si celou plochu a protože mně zajímá zvukařina a kytary, bylo na co koukat.

Zajimavou myšlenku použil pan Sahulka - na rozdíl od jiných stánků neměl najmuté barbíny, ale docela dobře ukecané černošky :-)

Poslechnul jsem si K.M.E. v nějaké malé konfiguraci, ale i přez to to hrálo pěkně.

Dal jsem ještě jeden malý občerstvovací Staropramen a u PD si konečně zblízka prohlídnul (jak říká Hubert) kubistické tvary nových RCF.
Jsou fajn a nejspíš dobře hrajou.

Zvučit kapelu jsem ani nevyužil, protože toho bylo v poslední době až dost, ale mile jsem prokonzultoval problematiku 2x12"+1,4" beden, protože nějaký hoch měl zálem o koupi, já se poflakoval poblíž a tak personál na mně ukázal se slovy "tady se zeptejte, pán to má".
No vychválil jsem Megaton, protože mně nikdy ničím špatným nepřekvapil a jestli mi to někdy nehrálo, tak to byl problém mezi židlí a mixem...

Po třech hodinách jsem šel na vzduch poslechul oba tábory a pln zážitků odjel domů.

I když jsem vlastně nic nového neviděl (on internet je potvora), tak bylo fajn zastavit se u lidí, se kterými si telefonuju, potkávám se na akcích a v obchodech a ztratit s nimi kus slova.

Byl to príma den i díky PD - DĚKUJU