Fórum
Hubert: Moc dakujem za odpoved, cakal som hlavne na tvoju. Asi urobim jednoduchu vec, pojdem si ho vyskusat do predajne a uvidim, co tie linkove vstupy dokazu vybudit a ako sa sprava efektovy procesor atd... Ja viem, ze je to hladanie "podla najnizsej ceny" ale aj teraz je to natesno, lebo konecne mam uz nejaku korunu a chcem kupit radsej menej veci, ale kvalitnych a spolahlivych, to znamena, ze v blizkej dobe si u vas idem objednat dve stavebnice EM 151, akurat cakam, kedy horna bode skladom, dalej chcem od vas zobrat zosilovac GX5, mikrofony mam shure, tam je to ok a este par stojanov Konig& Mayer a v mojom studentskom zivote som znova na mizine :-) Preto hladam nejaku schodnu cestu, aky si kupit mixpult, aby to bolo pouzitelne a umerne samozrejme k cene. Chcel by som s tymto pultom vydrzat aspon rok, nasetrit a postupit zasa o triedu vyssie, naraz to naozaj nejde, musim postupne... Ja som pozeral aj po tych najlacnejsich Saundcraftoch, su to mixy, ktore maju kvalitnu konstrukciu a suciastky - predzosilovace GB30,...atd, ale samozrejme, je to najnizsia rada, tak to ma svoje muchy, napr. Tlacitka mute na jednotlivych vstupoch nemaju ledky a potom sa clovek hneva, preco mu to nehra, tak isto aj jednoduche podskupiny nie su na zahodenie, ktore tapco ma, ale soundcraft nie. Este k citlivosti tych vstupov, ked si ho pojdem vyskusat, zoberiem si aj dynamicky mikrofon, chcem uvidiet, co to bude robit a zoberiem si aj snimac, na ktory nepotrebujem fantom, lebo mam spravene aj baterkove napajanie. Dakujem za rady.