Fórum
K výstave:
byl sem čtvrtek-tudiš zahajení,už zdalky bylo jasne že se něco děje kraválu dost a ačkoli, jsme šli od nádru a nejsme zdejší dalo se jit po sluchu což nás docea překvapilo :) za zaplaceni vcelku směšného vsupného se nam otevřely 2 velke stejč,na jedne starne hromada beden a nadruhé zdalo se chudé,ALE jakmile se to rozeznělo pochopil sem která bije to male množstvi RCF rozhodně prehrálo ty ony na proti a zdalo se mi to čistější a vice dinamické-široké,poslouchalo s to dobře upozornuji že nejsem zastance RCF a žadne ani nevlastim sem amater co si bedny dělal sam a na RCF ani muj koniček nikdy nevydělá,ale rozhodně bych volil aparát který neni potřeba vozit 2ma kamiony.
Jinak uvnitř v celku dost stanku,ale zarazilo mě že u stanku Yamaha nam nebyli schopni zistit cenu mixu a vubec ničeho-špatná reklama a to jsou prej výhradni dovozci-stydte-se
u stanku Prodance mě hlavně potěšily svetla a kvalitni info na požádani,kluci u DJ stanku taktež v pohodě,strašně milá slečna co stala u pultiku nam dodala usměv, ikdyž sem byli už utahani nebot vlačet 4hodiny 1Okg letáku bylo hrozné.Úsměvnou situaci sem zažil když sem se dral k bedne megaton a složitě sem překračoval kus světeného parketu div sem se nazabil a par vteřin potom koukam jak pan Hruza poni skače jak oživot:)Jinak možnost si ozvučit na mixu kapelu byl supr napad chvalim,panove nam radili a seznamili nas dobře,zadrhel byl akorád když jsme chtěli katalog 2009 že prý je na cestě tak sme čekali a čekali a čekali 2hodky ale pak sme to vzdali a museli jet na Moravu,ale byli jsme ujištěni že dojde poštou a dostali jsme CD-katalog apon,ale ja si rád prostě zalistuji po papiru, a dnes došel což sem nečekal, vim jak bylo složité sehnat lonský a vlastne to byl 2007. Jinak některé stanky sklamaly, ale chapu že je to i o ceně za metr čtverečný pronajmu .neni to reklama ale proste stanek Prodancu byl pane Hrůzo nejlepe sladěn odborniky, bavami a sortimnetem,,jen mi chybela lonská presentace boxu,ale vim že to nešlo.