Fórum

gonzales
29.09.2008 19:26
#40282 detail odpovědět

Tak jsem se vydal na výlet do Prahy s mou slečnou, která chudák musela trpět všechno to okoukávání a studování tlačítkáren, beden a dalších nesmyslů pro chlapy. Postavil jsem ji za mix u stánku s Prodencem, aby si to vyzkoušela, a překvapivě ji to moc nešlo, ale já narozdíl od ní byl totálně nadšený z těch pultíku postavených vedle sebe. Hnedka jsem si to utíkal porovnat, co jak který dokáže a jak hraje. jediná věc co se mi nelíbíla je ta dlouhotrvajicí mezera mezi skladbami, ale porovnal jsem si všechno vystavené. prodance jako jedini z mála se snažili zajímat o obyčejné lidi, například pán od hlinikových konstrukcí neodpověděl ani obyčejným gestem na můj pozdrav, nebyl schopen se postavit ze židle a když jsem se ho na něco zeptal tak mi odfrnkul, tak jsme si řekl že tam asi nic nevyberu a šel jsem dále. Moc se mi také líbilo, jak hned u vchodu po pravé straně hráli kapely na ultramini podiu a se zvukařem za kapelou:-). Chválim muziku ale ne 100% chyběli tam více věcí, které by mě zdrželi studováním třebas 30 min. nebo třebas možnost si ponastavovat a prozkoušrt různé kombinace procesoru s různými aparáty. Ale to budu muset asi do ciziny abych si to porovnal. a ještě perlička, když jsem viděl jedny bedny, tak jsem je hnedka musel slyšet, tak říkám pánovi jestli je možno něco do nich pustit, a on odpověděl samozřejmě, a pustil mi do toho jakési midi, ktere mi připominali svou kavlitou rok 93. Následně se zeptal otázkou: co na to říkáš? dobrý co?. naštěsti to byl jen jeden člověk:-) Někteří si zaslouží pochvalu, včetně PRO...