Fórum

safa
18.09.2008 00:00
#39995 detail odpovědět

Huberte, ani ja, ani vy, ani jeden nas o sobe nemuze rici ze je nezaujaty odbornik. Nepredpokladam a ani neocekavam, ze vy byste doporucoval reseni MIDAS nebo KT kdyz sam prodavate Rane a AH. Stejne tak je pochopitelne, ze moje reseni zahrnuje nase produkty. Na rozdil od mnohych jinych bezejmennych "uzivatelu", vystupuji na foru jako spolupracovnik firmy Audiopro (mam to napsane v podpisu kazdeho prispevku) a myslim si, ze je to maximalne ferovy a otevreny pristup. Verim, ze ctenari s timto vedomim moje prispevky berou ... a tak je to spravne. Prijde mi to mnohem ferovejsi nez kdybych vystupoval rekneme jako Karel (omlouvam se vsem Karlum, jmeno jsem zvolil jen jako priklad).

Mrzi mne, ze se nechcete stavit na kafe, jsem presvedcen o tom, ze by Vam jiste chutnalo (delame u nas vazne dobrou kavu Dolce Gusto). Je-li to presto tak, pak pro mne neni problem, rad se naopak zastavim ja na zdvorilostni navstevu v PD. Bude mi potesenim presvedcit se o kvalite kavy u jednoho z nasich zakazniku a zaroven i vazenych konkurentu (ano, u nas si konkurence vazime a respektujeme ji, i jejich produkty).

Na brzke shledani se tesi Safa - Jan Šafařík, Audiopro s.r.o.