Fórum
Jistě, já bych se podobnými věcmi ani nezabýval, nemám na to čas a byl jsem tam na kukačku naposledy tak před rokem a zase jsem na to rád zapomenul, ale aby mi tady podobné PR někdo dával jako odkaz , kam se tedy má chodit diskutovat, aby to nebylo zaujaté, tak to jsem se teda nasral a zase si tam pár stovek příspěvků přečetl. Píšou tam i solidní lidi a užitečné věci, ovšem jsou tam jenom jako křoví pro bezplatnou inzerci pana Šafaříka a firmy Audiopro. Taky je tam jeden pán, obvykle pokládaný za zvukaře, co mne a nás tady furt kritizuje a tam se nestydí dávat doslova inzeráty, za kolik co prodává on. Asi mu nejvíc vadí, že tady by mu to neprošlo. V souvislosti s tím, komu to tam patří a slouží, je velmi zajímavé vlákno z doby krátce po vzniku, kde pan Šafařík byl velice silně proti a snažil se lidi udržet někde jinde, kde už toho asi měl napsáno dost, když se to nepovedlo, tak naskočil do posledního vagónu a vydal se cestou k lokomotivě. Jestli mi nasranost vydrží, tak si ještě udělám analýzu obsahu všech jeho příspěvků tam a porovnám si ji s ostatními, není to moc obsáhlé a výsledek bude asi zajímavý pro ty, co věří na nějakou nezaujatou debatu.