Fórum
RCF se ještě nemůže běžně objevovat v riderech protože se jejich nové PA vyrábí teprve krátkou dobu a v podstatě na některé modely ještě čekáme. Staré je už dneska zastaralé a dost dlouho se ani nedělá (pamětníci ale asi vědí, odkud se vzala ta 8" horna skoro ve všech bednách na českém trhu :-). Za tu dobu se prosadilo neuvěřitelně a jediná námitka proti němu obvykle bývá, že "není v riderech". Já vím, že to znamená, že brzy v riderech nahradí jiné věci, ale nebudu to nikomu vnucovat, ať je každý svého štěstí strůjcem. Nejvíc se prodávaly ART310, dneska se blížíme k tisícovce kusů, ovšem představa, že čím dražší bedna, tím automaticky menší počet prodaných kusů, je naprosto mylná a to i když neberu v úvahu to, že dražší modely jsou na trhu kratší a ještě kratší dobu. Výsledky TT+ jsem dal do inzerátu, který už vyšel v jednom a ještě vyjde v druhém populárním periodiku. Právě kvůli podobným námitkám jsem VŮBEC neuvažoval o tom, že bych zkusil se takhle pochlubit prodeji nižších řad, nepotřebuju to, pokládám je za samozřejmost. Naopak prodeje beden v průměrných cenách mnoha desítek tisíc/kus v řádu mnoha stovek kusů, na teritoriu s 15 miliony obyvatel a to jen od jedné značky a za velmi krátké období, jsou unikátní a nikdo jiný se nám tady ani nepřibližuje. Tím jsme se myslím celkem dostatečně "podívali, kde se RCF prosazuje".