Fórum
2 pepíno: Já bych byl opatrnej s tím ARCSem, ne že by to hrálo špatně, chraň bůh, ale je to koncipováno jako "medium throw" systém, anebo na sidefilly, outfilly a podobně k velkým systémům. Sám výrobce v manuálu upozorňuje, že "dostřel" je max. 35m, a je to skutečně tak. Přidáváním/ubíráním boxů jenom zvětšuješ nebo zmenšuješ vyzařovací úhel, boxy na sebe ideálně vážou bez "beamingu", na to jsou navrženy, ale SPL do dálky padá prakticky pořád stejně. Tři boxy na stranu jsou v podstatě ideální "klubovka" tak pro 800-1000 lidí, ale ten "cajk" pak v podstatě nelze zvětšit. A pokud chceš, aby to hrálo hezky, tak to musíš pověsit, při stackování to nikdy není takový, což už logicky vyplývá z vertikální směrovosti. Věšení "naplacato" má smysl spíš při použití dvou boxů, tři boxy v této konfiguraci využiješ jen tam, kde potřebuješ hrát někam na balkon... Věř mi jako člověku, kterej má na ARCSech nahráno docela dost (T SERVIS, Audiolight, Roxy...). Pokud by měl systém jít ideálně stackovat, tak vyzkoušená konfigurace je 3xSB1000+2xKF650 na stranu (pokud stáhneš KFka k sobě kurtou, můžou stát na "sloupu" z basovek) - KF650 rozhodně Tri-Amp, rozdíl je fakt velkej, a tu sestavu L-Ac. to přehraje, nebo bych volil "malou" ALPHU (S2 + B1-18 + EM) v aktivním 4pásmu (2 a 2 stacky). tohle oboje se dá "upgradovat" pověšením a rozhodně i zdvojit na větší akce. S KVčkem jsem nepřišel do styku tolik, abych si trouf vynášet nějaké rady, ale víc se mi líbil systém ES než VHD.