Fórum
Plánuji něco na malé akce, kdy dám jednu KF650+18"sub na stranu nebo jen malý kompakt na stojan. Protože aparát na zimu stačí na většinu akcí v sestavě KF650+3x18" , ono to s tím GF totiž hraje jako studiový monitor skoro v každém prostředí a neuvěřitelně "potichu nahlas", jediný kdo zvuk může pokazit jsou muzikanti nebo zvukař , případně oba.
Ta LS9-16 je malá lehká, vejdu se s ní všude a sám ji i odnesu, dá se rošířit až na 24vst,digitální párák k ní má být také,ale o tom vůbec neuvažuju.
Jak známo TT24+DS3232 máme a používáme.Já jsem o tom nic nepsal protože jsem na to úplně zapoměl,jako na zařízení.Ono to totiž funguje jak má, pult i párák. TT24 se tím rozšíří na 32in+8Aux+LRC, což je tak reálně využitelné , další 4 Aux jsou na interní efekty.Pak jsou tam výstupy na matrix, LP48(ty nejsou aktivní).
Maximální délka kabelu,kdy to ještě funguje je asi 180m s Cat5e. Bežných 50m se vejde stočených do igelitky z Tesca:-).
U pultu TT24 je trochu problém pokud napětí v síti padá nárazově pod 170V třeba z 200V, rychle se přebuzují vstupní obvody, totéž se děje pak i u DS3232 a je problém s gate a kompresorem. Jenže to už vypadávají i koncové zesilovače ,tak je to skoro jedno. Zažil jsem to jen jednou,bohužel na akci na které mi dost záleželo.:-(
Bylo by logické mít ještě jeden TT24,jen mi přijde moc velký a případný monitorák nebo nouzovou náhradu při výpadku TT24 udělám z té LS9-16+8 taky.Navíc další TT24 si máme možnost půjčit. No uvidíme,spíš se tak poptávám...
Jinak by nějaká diskuse o digitálních pultech neškodila,dlouho se to tu neprobíralo a nabídka se začíná rozšiřovat i směrem dolů.