Fórum

Greeny
03.09.2008 09:18
#39649 detail odpovědět

Jany: A já bych byl zase opatrný s prohlašováním Traktor Scratche za stejně stabilní jako serato. Ano máš pravdu v tom, že traktor má spostu funkcí, z nichž uživatel, který potřebuje jen hrát mp3 z gramců místo z vinylu většinu nikdy nevyužije. Ovšem jeho stabilita je dosti mizerná. Reprotů o jeho padání a podivném chování jsou plné diskuze. Ano máš pravdu že preferujeme Serato, ale ze zcela jasných důvodů. traktor v naší nabídce najdeš také, ale mě ten poměr cena/výkon nepřijde zas tak zajímavý. Do zvukovky SL1 od serata bych se vůbec nenavážel, má sice jen dva stereo kanály, ale kvalita zvukvoého řetězce v ní je naprosto špičková a tak dobře osazených zvukovek (AD/DA burr-brown) jsem mnoho neviděl.
Také nevím, kde jsi vzal, že serato má na špatné úrovni implementaci MIDI - v aktuální verzi už si můžeš namapovat jakýkoliv kontroler si zamaneš. Je třeba pracovat s fakty a ne s domněnkami a legendami kolujícícmi na netu...
Výraz "nejlepší" jsi použil ty, nikoliv já - já serato označil za jediný vskutku profesionální a 100% spolehlivý systém pro lidi, kteří na něj spoléhají se svou obživou - hraním, a za tím si tedy rozhodně stojím.