Fórum
2 Hubert: tak jsem to prubnul ještě jednou a pozorněji se všemi níže uvednými 10\\\" 10\\\" eminencí - s ohledem na group delay. Vyšlo mi, že ze současné nabídky vychází nejlépe v poměru cena, váha, příkon, účinnost, rozsah směrem dolů ... DELTALITE II 2510. Trochu vyšší Qt a nižší Fs ji v basreflexu pomáhá směrem dolů. Bedna je sice větší než u konkurentů, ale cca30L nepovažuju za tragický objem, ladění na 55Hz. Naopak 10-15L u PLB apod je dost často problematické splnit a to ještě s rozumně fungujícím bsrflx:-(. Myslím, že je to zajímavý reproduktor a i v sestavě 2x10\\\" s např DE400TN by to mohlo být velmi dobré. V cca 60L už to přehrává na basech všechny solidní 12\\\" a jen za mírně vyšší cenu a směle sekunduje mnoha 15\\\".
Plánujete s tímto reprem ještě něco dělat nebo si mám vybrat a pak se bude ladit? Já se té jedné zveřejněné sestavy s BMS obávám. Raději bych i nahoře BC :-( a nějakou jinou hornu, asi A9070. A8080 zapasovat do bedny je úkol pro bohy... ;-). Typicky 1x10\\\" DE160 na A9070 nebo 2x10\\\" DE400TN na A9070... co Vy na to?