Fórum
No čtu tady ty žvásty o KV2 a nestačím se divit!!!! Moc rád bych už někdy tento shluk dřeva a reproduktorů slyšel zahrát alespoň jeden čistý a dynamycký tón. Několikrát jsem byl nucen trávit před touto parodií na aparát několik dlouhých minut (vždy jsem stačil utéct těsně před nenávratným poškozením sluchu) a vždy jsem slyšel jen silný hluk, že to až bolelo. Je pravdou že KV2 má sílu (vždycky jsem to slyšel jen vydávat veliký akustický tlak) ale že by byla řeč o tom že to \\\"hraje\\\" ani náhodou. Nevlastním žádný aparát, mám slušný hudební sluch a porovnávám aparáty objektivně. Je pravdou že hodně záleží na tom, kdo stojí za pultem a kdo to staví a nastavuje. Ale aby basy končily 5 m před basovkami a vršek \\\"řval po celém náměstí a nerozuměli jste interpretovi jediné slovo, to pamatuji naposledy před 15-ti lety při vystoupení kapely z horní dolní v místní sokolovně na dřevotřískovém apecu osazeném reproduktory Tesla. Možná když srovnáte KV2 s AC akustika, tak to KV2 asi možná vyhraje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!