Fórum

14.08.2008 17:13
#39373 detail odpovědět

JKL nelez do nory, já jsem na tom Litvínoffu taky byl, dělal jsem na tom Cocotte a hrálo to fakt výborně (akorát jsem vybajpassoval všechny kompresory na grupách a nechal si je jen na vokálech a base, a pak mi taky s..e, že u TC M300 je tapovací tlačítko nacpaný mezi dva knoflíky, takže je problém do něj šťouchat:-)). Ještě jsem si utahoval z Pavla Vojty, jestli mu stojí zato tahat tam ten Innovason, že na tý GL2000 jsou všechny čudlíky který potřebuje a sou furt na svejch místech. S Pavlem jsme si pak ještě dělali legraci z těch dvou různých typů subů, jak to k sobě asi zpožďujou? Ale fakt to hrálo, dovolil bych si říct, na "přívozův" cajk až neobvykle dobře. Totéž předtím Spektrix Martina Valového v Hlučíně. Opravdu je to mnohem víc o tom, kdo aparát postavil/pověsil, naúhloval, eventuálně vyzpoždoval, udělal vykrytí frontfilly... a jak se mu to povedlo, než o tom, jestli tam visí bedny firmy A, B nebo C. Někdy se prostě nedaří, a nemusíš být ani blbec, ani na to dlabat: Na DIGITAL SUN jsme laborovali se suby pomalu celej den, zpožďovali, natáčeli a stejně prostě místama byly díry, kde se to odčítalo. Bohužel to co fungovalo na minulém kšeftě, vůbec nemusí fungovat na dalším, stačí jenom to, že podium je o dva metry užší, tudíž suby blíž k sobě, protifáze se projeví na jinejch, mnohem \\\"nápadnějších\\\" kmitočtech a je to v...