Fórum
--------------------------------------------------------------------------------
JKL...to jste se teda poměl, na ten apec. Já to párkrát slyšel a bylo to na vrácení vstupenek. To, jak tahle parta "zvučí" se všeobecně ví. Blábolama o krávách to nijak nevylepšíte. Asi Vám ten kultůrák ve Kbelích fakt víc sluší.
Ano, aparátů je spousta. Zvučných borců taky. Nedávno jsem tady takovou hvězdu měl. Onen borec si zahrál na TTL33A a byl překvapen, že apec za pár korun hraje líp, než jeho zázrak koupený se slevou 33%. Následovalo třeštění očí na to, "Kurva, ono je to aktiv!", potom taky krátký hovor o RANE...vůbec nikdy neslyšel, následuje malůvka, jak se zvučí amfík ve Svojšicích. Potom už NIC. Ztratil jsem jeden idaál. Ten velkoborec netušil..skoro NIC.
Databáze zvukařů a provozovatelů těchto atrakcí by mohl pomoci odfiltrovat největší lháře a podvodníky. Někdo se chce schovat, druhý chce reklamu a chce být vidět. Jooo, asi je to blbost, ale trochu to rozčeřilo vody v okurkové sezoně. Jinak já byl v živoře jenom v ČSTV. Jiskrám, pinďům i komoušům jsem unikl. Moc jsem zlobil a dvojkaře z chování tychle party nebrali.....