Fórum

09.08.2008 15:47
#39254 detail odpovědět

Sub7 ještě nemáme, ale asi není problém si pořídit nejdřív jen A5 a na něj si počkat, i tak jsou to k PC docela luxusní bedýnky a v něčem i šikovnější než A7. Háček je v tom, že má kvůli malým rozměrům cívky malou zatížitelnost, ale to tady asi vadit nebude. Ostatní nápady nebudu radši komentovat, tady fakt není forum pro hifisty a když něco už nepotřebuju na to, k čemu to bylo vyrobené a kvůli čemu jsem si to koupil, tak to obvykle nejde aplikovat úplně jinak, jenom abych si nemusel nic nového kupovat. A9090 je několik jednak kvůli potřebě menších rozměrů třeba k 8" a 6" a jednak kvůli tomu, že se během vývoje ukázala jedna verze lepší pro jednu skupinu driverů a druhá pro jinou, dělat kompromis mi bylo líto. A9090 je CD ve všech verzích, možná až moc :-), ale právě přesně v ose moc vyrovnaná není, navíc nechápu termín "vyrovnaná po EQ", to snad by měla být každá. Asi jsem ji s tím BMS ještě nezkoušel, takže netuším, jestli to má smysl, ono se to ale natvrdo pozná až během ladění výhybky. Ano, ukřičené výšky jsou obvykle jenom rozdíl k něčemu, co žádné nehraje anebo je to hraje jenom v ose, basy jsou závislé na hlasitosti, protože by jinak docházelo k překračování povolené výchylky, takhle je to celkem použitelný kompromis mezi hraním pro max. pár desítek lidí, kdy se dá sub ještě vynechat a větší akcí, kdy je už hodně užitečný.