Fórum

AAA
03.08.2008 13:34
#39128 detail odpovědět

No já mám s nima prostě špatnou osobní zkušenost. Jeden se mnou chodil do školy a kdo mu nebyl po vůli tak prostě dostal přes držku....a to pořádně -byl schopnej klukům drhnout hlavou o chodník, lámat ruce, hajlovat v poho před lidma, učitelka ze Slovenska na něj podala trestní oznámení za urážení, cikány napadal pravidelně......Nebo jednou nám vlezli na punkovej koncert a z ničeho nic ke mě přišli abych jim koupil něco k pití-že jsou prej starý skinheads a s ničim se neserou a za chvíli si ke mě svolávali další lebky. Byl jsem rád že jsem jim rychle zmizel a můžu říct že v tu chvíli jsem měl staženou prdel až mě lezli voči z důlků!!!!A to nebyli opilí. Tohle se musí potlačovat už z principu, a ne se jich zastávat že zatim nic neudělaly nebo že je nikdo zrovna v tu chvíli neviděl, neslyšel atd....Jasně technaři, punkáči, ale i jiní taky pruděj, ale nikdy jsem se nesetkal s tim že by někoho takhle cíleně chtěli prostě omezovat a bít. Tolik moje zkušenost. A člověk co se plešek zastává je podle mě drsnej kretén. Přirovnání se Švejkem nesedí. Jednak všichni víme že opravdu zpívaj rasistický texty(a na veřejnosti jako že ne)...něco jako když ti naprosto každej motorkář do kamery řekne že jezdí bezpečně, ohleduplně a já nevim co ještě....(jasně z rovna je nikdo neviděl:http://www.youtube.com/watch?v=gpQP4v_Z0nQ&feature=related, a za další novináři(ty seriózní) jsou dost potřebný a důležitý lidi a o tyhle věci se zajímají takže s tím že by někde zpívali jiný texty bych jim věřil. Jo některý jsou najivní ale na tyhle věci maj prostě čuch a rejpou na správným místě..