Fórum

01.08.2008 17:05
#39109 detail odpovědět

sorry orpavdu ty 2ks/strana mi nějak v textu vypadly. Ono já nevím, přímovyzař mi se jeví jako dobrá volba, ale znáte to, člověk chce za málo peněz málo muziky. dřevo a práci stolaře mám za hubičku, tak to neřeším. ano, konkrétní horny hrály "více" a na moje ucho nepoznatelně kvalitně jinak než klasika se stejným osazením. Přece jen bedny od třeba AEW jsou taky komplet v hornách s 12" a hrajou. proč nezkusit něco obdobného, kde naženu dB při nižším W? Mám teď 12" delta LF s DE25 pod to 1000W BC 18" asi TBX co sestavit pro 2x1000W sub na straně? nlp jedna bedna, nevadí dvě (mobilní, možno hrát dvě menší akce a pod...)

Osobně bych procesory, co ten zvuk akorát .......... , nlp neměl, chvíli jsem hrál přes DEQ 2496 a krom možná pro neprofi postačující autoEQ nic moc, při plném provozu po pár hodinách vypnul a hláška ERROR :-( na stroje za 50tis nemám. Tak jak? Známosti jsou třeba v Hight Lite Tourning, a pod a šupa zvuk (když se najde šupa zvukař) hudba je mým hobby a koníčkem, chci kvalitu ale v rozumných penězích - vesnická liga :-))) Jirka