Fórum
vasekd
no pokud jsi jako DJ na podiu 3x2m s bedny lehce vytočíš někde na střed parketu, nevidím problém.
Zvláště u BC (hraju teď na dvě bedny 12deltaLF DE25 A7570 dva suby 18TBX) a ono to hraje i za bednama :-) a že bych poznal jako neprofesional kde je 70 stupňů a \\\"hraje\\\" to a kde 75 a \\\"nehraje\\\" to...
A taky jsem tam napsal do příspěvku, že budou dvě na straně, což máš už 80° a to už je relativně dostačující a stejné jak nyní s A7570 nemyslíš?
Mi se líbí konstrukce bedny, zvukovod dá směr, trošku síly, ideál na vozík a na postavení rovnou na suby-odpadnou stojany a pod. Taky že bude robusnější, nejsem typ, co jede na autem a chlastá, takže po akci balení není problém. (když vezmu váhu cca 45kg -)
Poraďte třeba co jiného se dá postavit cca 20tis/bedna s 2x12 2 horna s výhybkou, časem bez. Když odečtu 4tis za stolaře a desky, dva 12\\\" tj nějakých 10tis, na hornu 800kč, 200 komax, zbyde 5 tis na driver. Dá se za to pořídit 1,4 i 2\\\", nebál bych se jít do ověřené DE610, popř nějakou základní 2\\\" (stejně to ženu přes noise s měř.mikrofonem dle místa kde hraju), A do budoucna nějaký procesorek aby když už mi nikdo neporadí co a jak, jsem si mohl bedny doladit, fázové posuny, EQ,X-over a pod. Ono na vesnickou ligu je jedno zda tam buší AC NEBO DC nebo BC. Hlupáci (kterých je na akci většina) to nepoznají. A cpát desetitisíce, statisíce do apecu na fot.hřiště nemá cenu.
Tak co solidního se dá pořídit k 2x nějaký 12\\\" nlp NEODYM od BC ? Výška taky od BC, horna asi megaton. Poraďte. Odchylky v ceně - 2500 neřeším, al ebednu jednu za 35 fakt nechci :-((((( thx