Fórum

31.07.2008 14:46
#39078 detail odpovědět

dobry den, na zaciotok by som chcel pochvalit firmu Rane za asi najlepsi a najprepracovaejsi manual s akym som sa kedy stretol... (mam od nich x-over). Ale, teraz k veci. Ma niekto z vas skusenost s analyzerom rane RA 30? velmi mi zalezi aby bol moj aparat v kazdej situacii co najrovnejsi a uchom sa to celkom da (urcite nie za kratsiu dobu)... preto zatial pouzivam kombinaciu programu smaart od EAW s mikrofonom (najrovnejsim co mam) beyerdynamic mc 836 http://www.beyerdynamic.de/en/broadcast-studio-video-production/products/microphones/shotgun-microphones.html?tx_sbproductdatabase_pi1%5BshowUid%5D%5BshowUID%5D=16&tx_sbproductdatabase_pi1%5BshowUid%5D%5BbackPID%5D=87&cHash=5976be9379
uvedomujem si jeho zdvih vo vysokych kmitočtoch, ale odčitavam ho od vyhodnotenych dat... inak je to shotgun mike a ja ho pouzivam primarne na film ako šibu... len sa chcem opytať, či by v tomto pripade mala investicia do rane zmysel.
druha moja otazka je ci niekto z vas mohol priamo porovnavat (myslim hlavne zvukovo) procesory XTA (DP 424) s rane (RPM 26 z) penazny rozdiel je tam zrejmy a pocul som na tento rane uz vela chvaly...
dakujem, ospravedlnujem sa za dlsi link...