Fórum
2Hubert: nevim, jestli se uplne chapeme, ale podle toho co si napsal, to vypada, ze to je presne to co potrebuju... teda taky jeste jednou, snad muj problem ysvetlim poradne: Koupil sem od jednoho kluka doma delnou soustavu (2x mensi bedny-3vejsky,1tvrdy basy,narazovy; 2x vetsi bedny-2vejsky,1stredak,1mekky basy,tahly; 1xbasak-2subbasy) ty 4 bedny sou na jeden zesik, ma to suprove vymysleny, basak ma samotny zesik+on jediny nema v sobe vyhybku, lepsi je mit cross na kazdou mistnost nastavit jinak treba... ostatni maj vyh v sobe... cross mam... takze mi jdou do kazdyho zesiku 2 mono jacky... mam DJ mix, ktery ma master a booth vystup... ale ten booth je zavislej jen na gainu... tudiz nehrajou bedny na stejny volume... basak mam na gain a master jsou satelity... coz mi neprijde zase moc dobry... kdyby to zapojil vse na master... za pouziti cinch rozdvojek.. je to na nic... nebezpeci vylomeni, horsi zvuk, i slabsi... ale hlavne nemuzu nikomu vlastne ty bedny pujcit... musel bych k tomu pujcovat i DJ mix a Korg KM202 fakt nekomu nepujcim...