Fórum

Dobroš
24.07.2008 02:02
#38889 detail odpovědět

Zdravím.. Prosím o radu. V současné době vlastním 2ks ART 310A. Jsem s nimi nadmíru spokojen. A už přemýšlím nad podobou aparátu do budoucnosti. Jde o menší akce, většinou reprodukovaná hudba (disco apod).
Mělo by to být schopno jakž takž ozvučit například klasický kulturák, dejme tomu pro 200 lidí (nemám přesnou představu o počtech lidí, kolik chci uhrát nebo kolik aparát uhraje, ale radši kvalitně a lehce potišeji než rambajz). Také by to mělo být použitelné i venku. A teď kritické požadavky. O cenu mi "zatím" nejde. Ale jde mi o co nejmenší váhu, a rozměry.

Nejbližší plán je dokoupit pod 2ks ART310A 2ks TTS12A, a časem dokoupit další pár ART 310A. Tento komplet je super v tom že by se celý vlezl do osobáku a také by šel rozdělit na dva malé. Ale zde už právě nevím jestli se třebas nevyplatí investovat do TT08A případně TT22A místo těch ARTéček.. TT25A je asi z hlediska max SPL asi nejlepší, ale už se mi zdá dost velká na přepravu. Takže osobně mí jako horký kandidát příjde TT22A (i když nevím jestli není zbytečné mít 12" v satelitu a i v subu" a nebo TT08A (ale zde zas nevím jestli je zde nějaký značnější kvalitativný či výkonový posun oproti ART310A protože za tu cenu můžu mít ARTéčka tři...

Omlouvám se, je to psáno trošku kostrbatě, ale snad pochopíte co sem tím chtěl říct. Řeším to už teď protože to je pro mě finančně běh na dlouhou trať a nerad bych se vydal špatným směrem.

Děkuji předem za případné rady...